Updates - Media Corner

Jakarta (ANTARA News) - Indonesia`s cotton processing sector has caught the attention of European investors, a business and investment observer stated.

Jakarta (ANTARA News) - The Netherlands is going to be a hub for Indonesia`s culinary promotion in Europe, Indonesian newly appointed Ambassador for The Netherlands Retno Marsudi said here on Wednesday.

De entreehal van het Haagse Museon vult zich met de geuren van Indische kruiden. Balinese parasolletjes sieren de ontvangstbalie, waar de eerste bezoekers al in de rij staan. Met een speciale modeshow biedt de Ambassade van Indonesië een platform aan acht Indonesische designers.

Nusa Dua, Bali  (ANTARA News) - Indonesia Sustainable Palm Oil (ISPO) certificate began to gain recognition among palm oil users in Europe, head of the ISPO secretariat Azis Hidayat has said.

De inzameling voor Giro 555, waarmee de samenwerkende hulporganisaties zoveel mogelijk geld op wilden halen voor de slachtoffers van de natuurramp op Sulawesi, heeft tot nu toe ruim 11,2 miljoen euro opgebracht. Dat is bekendgemaakt in Pauw.

De samenwerkende hulporganisaties hebben het rekeningnummer 555 geopend voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami op Sulawesi. Daarnaast komt er een nationale campagne. Giro555 zendt de komende weken spotjes uit op radio, tv en sociale media om geld in te zamelen voor de hulpverlening.

Het Rode Kruis opent giro 6868 voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi. Honderden inwoners zijn daardoor om het leven gekomen, maar de precieze omvang van de ramp is nog onduidelijk.

Si Doel The Movie, the feature film adaptation of a renowned soap opera from the 1990s, will premiere in the Netherlands in response to overwhelming request from an enthusiastic public.

Public services: Monday - Friday
09.00-12.00 and 15.00-16.00
The Embassy closes on the Indonesian and Dutch national holidays

Holiday 2019

Route